2.4.2011

Pitsikokeilu

Kun taannoin tein Estonian lace -ranteenlämmittimet, en arvannutkaan kuinka paljon niihin tykästyisin. Pohdin jo silloin pitsikuvion hyödyntämistä sukissa, mutta ajatus vain roikkui ja roikkui ja... No, päätin sitten käyttää pois keräloput seiskaveikkaa ja testata samalla vironpitsin käyttäytymistä.


15/2011
Estonian lace socks (pitsikuvio by Evelyn A. Clark)
Lanka ja menekki Novita 7 veljestä oranssi ja vihreä, yht. 109g
Puikot 3,5mm

Perussukat 12s/puikko, normikantapää silmukoitu kärki.
Lanka on ylijäämää joululahjaksi tehdyistä Pelle Hermanni -sukista, ei minulla muuten olisi näin räyhäkkäitä värejä seiskaveikkaa ollut. :P Oranssi lanka loppui kesken, vihreää taisi jäädä muutama metri jäljelle. Hyvin mitoitettu siis. Pidän varsinkin tuosta sukanvarren suusta, piparkakkureuna toimii siinä mielestäni varsin kauniisti.

Sehän on ihan selvää, että näin valtavan suurella kontrastilla ja leveillä raidoilla pitsikuvio ei erotu. Estonian lace -malli toimii kuitenkin sukassa paremmin kuin hyvin, pääsin seiskaveikasta eroon ja sain sopivat jalanlämmittimet, joten tämähän oli kuitenkin ihan win-win -tilanne. ;)

(Valmistunut myös vohvelitiskirätti Debbie Bliss Ecobaby -langasta, -18g. Malli oli varsin kaunis, toimisi varmasti myös isompana pintana.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...