16.1.2011

Taistelua tuulimyllyjä vastaan?

Projekti "Lankavaraston vähennys" jatkuu. 


3/2011
Estonian Lace Wrist Warmers by Evelyn A. Clark (RavLink)
Lanka ja menekki Colinette Jitterbug, 38g
Puikot 2,75mm

Kerrassaan mainio ohje, jonka oppi nopeasti ulkoa. Pitsikuvio on yksinkertainen, mutta kaunis, ja piparkakkureuna tekee ranteenlämmittimistä hieman erilaiset. Ravelryssa moni oli kaivannut näihin peukaloa, mutta minä en koe sellaista tarvitsevani.


Lanka... ahhh... Jitterbug on minun mittapuullani suoranaista ylellisyyttä: tiukkakierteinen 100% villalanka, jossa on kaunis kiilto ja upea pinta. Himotuksia hieman hidastaa langan arvokkuus, kun vyyhdin hinta on 15€ luokkaa. Mutta on se joka sentin arvoista.

Heijastin kruunaa kaiken.

2/2011
Cordova by Jen LaCroix
Lanka ja menekki Rosários 4 Tentação, 73g
Puikot 8mm ja 10mm

Tämähän nyt on käytännössä liki sama kuin paljon tykästämäni Shroom, hauska ja nopea työ. Lanka ei tähän ole se parhain valinta, sillä kuviointi ei näin möykkyisessä pinnassa näy. Mutta ei se mitään, pipa on kuitenkin kiva! :)

*****
Jaa otsikko?

...Noooh... Käväisin tuossa ohikulkumatkalla Oulunkylän Lankamaailma Nordiassa, ihan muutenvaan pikaisesti. Ja ihan muutenvaan poistuin kaupasta mukanani 1,8kg lankaa. Kyllä, 1800g lankaa. Kilokahdeksansataagrammaa.

Yritykseni tuhota lankavarastojani taitaa olla tuhoon tuomittu. Minulla on tällä hetkellä rapiat 5,8kg lankaa. :P

2 kommenttia:

  1. Söpöt rannustimet :) Jitterbug on tosiaan aivan ihana lanka. Miulla on sitä joku keränloppu varastossa, saiskohan siitä vielä neulottua jotain, vaikka ihan pienet rannekkeet? :D

    VastaaPoista
  2. Minulla on vielä jäljellä sitä parisenkymmentä grammaa, enkä yhtään tiedä mitä siitä tekisin. Ehkä säästän sen ja käyn välillä silittelemässä. :D

    VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...