20.5.2012

Korvistaulu

Joskus taannoin olin vakaasti sitä mieltä, että ainoat käytettävät korvikset ovat joko napit tai pienet hopeiset renkaat. Tässä viimeisen vuoden aikana olen pyörtänyt mielipiteeni aika monta kertaa samalla, kun hippiyteni aste on vain edennyt. Puolisoni on ajoittain pyöritellyt silmiään koruhankinnoilleni ja todennut, ettei enää pysy makuni perässä. No, ei toki tarvikaan, kunhan itse pysyn!

Korviksissa on yksi huono puoli: kun niitä kerääntyy enemmän, ne kaipaavat säilytystilaa. Napit pysyvät tallessa korurasiassa, mutta roikkuville korvakoruille se ei ole se kaikkein optimaalisin vaihtoehto. Kun kaappeja siivotessani löysin rikkinäisen valokuvakehyksen, päätin päästää sisäisen anuharkkini esiin.Tarvikkeet:
Valokuvakehys
Sopivaa kangasta
Mustaa pitsiä Punaisesta langasta
Rikkoutuneen kaulakorun osia
Yleisliimaa

Tulos:
Aika jees!

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea. Olen miettinyt jotain samaa. Eräälle sukulaiselle tein kerran yhden version, ei vain ollut noin sievä. Pingotin kiilakehyksiin harvaa säkkikangasta johon on helppo pujottaa korvikset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan alun perinhän olisin halunnut kaunista kangasta ja kanaverkkoa, mutta kanaverkkoa ei löytynyt eikä tarpeeksi isoa kehystä. Nyt liki puolen vuoden jälkeen tuo korvistaulu on jäämässä pieneksi, kun korvakorut ovat kokeneet varsin massiivisen sikiämisen tilan...

      Poista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...