10.1.2011

Ruskaraktori

Kuten kollaasipostauksessani mainitsin, aloitin jo kauan roikkuneen Zetorin uudenvuodenaattona. Huivi oli silkkaa nautintoa neuloa ja valmistui nopsasti, kun reissussa ei juuri muuta tekemistä ollut. 



En (vielä?) ole kovin hyvä oppimaan kaavioita ulkoa, ja tässäkin minulla oli koko ajan lunttilappuna kaavio vieressä. Raktorin renkaassa on niskan kohdalla pientä häikkää, muutoin huivi on kohtalaisen onnistunut yksilö. Aloitus oli mielestäni jotenkin hankala, ja kolmen yrittämisen jälkeen luovutin: loin 6s ja neuloin 2krs ainaoikein.

1/2011
Zetor by Jatta Saukko (kaavio 2 toistettu 5x)
Lanka ja menekki Mitmevärviline maavillane lõng, 173g
Puikot 5mm

Langan ostin viime kesäkuun Tallinnan reissulta, se on kaunista liukuvärjättyä vironvillaa. Kyseessä on todennäköisesti jokin paikallinen firma, sillä langalla ei ole mainittu merkkiä, eikä kerässä ollut minkäänlaista vyötettä. Yhden kerän hinta oli marraskuussa karvan verran alle 2€, joten tämä huivi on paitsi erittäin kaunis, myös edullinen.

Tästä tuli ehdottomasti lempihuivini. 

6 kommenttia:

  1. Voi että miten kaunis;)
    T. vihree...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, minäkin tykkään hurjasti.

    Tämä on itse asiassa todella helppo huivi, joskin aloitus oli hieman hankala. Minä fuskasin sen, teen sen Oikein sitten joskus toiste. :P

    VastaaPoista
  3. Ohhoh, tosi kaunis! Ja aivan ihana väri.

    VastaaPoista
  4. Huikean kaunis huivi! Virosta ostetusta villasta on hyvää vauhtia tulossa minunkin suosikkilankani huivien suhteen. Aade Lõngia olis odottomassa...

    VastaaPoista
  5. Jep, vironvilla on minunkin lempparini. Tarpeeksi rouhea, mutta pehmenee ihan älyttömän paljon käytössä.

    VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...