31.12.2010

Vuoden 2010 saldo

Ravelry on hyvä kirjanpitopaikka. Sitä apuna käyttäen laskin, että puikoilta on tänä vuonna lähtenyt 42 työtä - melkein neulomus per viikko! Käytettyjä ohjeita on ollut hiukan vähemmän, sillä mm. villiksiä ja shroomeja on tullut tehtyä useampi kappale. Ohessa pieni katsaus vuoden tuotoksiin.Lankaa käytetty vuoden aikana yhteensä 3329g. Juoksumetrejä en ole laskenut. :D

Ensi vuoden projekti on lyhentää Ravelryn jonoa, odottamassa olisi 38 työtä. :P Uudenvuoden kunniaksi aloitusvuoron saa helmikuusta asti roikkunut Zetor.

3 kommenttia:

 1. Vau. Olet kyllä ollut ahkera. :)Ja hienoja juttuja olet tehnyt. Mulla saldo taitaa jäädä jonnekin 10-15 välille tänä vuonna. Edellisenä vuonna tuli tehtyä lähinnä villahousuja, kuluneena vuonna jo muutakin.

  VastaaPoista
 2. Oih, osaisinpa minäkin :) Olen vasta nyt aikuisiällä opetellut neulomaan, mutta olen niin hemmetin hidas, että lapsiperhearjen keskellä tuntuu mahdottomalta pitää tätä harrastuksena. Tokihan se helpottaisi kun ahkeraan harjoittelisi, mutta se on niin turhauttavaa... Varsinkin kun näkee kavereiden tekevän moninkertaista vauhtia.

  Tosi kivan näkösiä nää kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset, olen itsekin tyytyväinen lopputulokseen. :)

  Nina, harjoittelemalla siitä hitaudesta pääsee. Rohkeasti vaan tekemään - eikä itseään kannata niihin kavereihin vertailla.

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...