13.7.2012

Da boss!

Katsoimme pari vuotta sitten Madagascar-elokuvan, ja se oli oikeastaan siinä. Koko perheemme koukuttui välittömästi harhaiseen makikuninkaaseen ja pingviinijengiin, muilla hahmoilla ei niinkään ole merkitystä. Sittemmin huomasimme, että pingviineillä on oma sarjansa, joka sitten jäikin boksin jatkuvaan tallennukseen.

Emme varsinaisesti arvosta nykyään lapsille suunnattua mäiskintäpainotteista ohjelmistoa, mutta tämä joukko on sokea pisteemme. Vaikka sarjan jaksojen laatu tietysti jonkin verran vaihtelee, on se pääasiassa ihan viihdyttävää settiä, jota aikuinen seuraa ihan ilokseen. Eikä vähiten hulvattomien hahmojen ja varsin onnistuneen ääninäyttelyn vuoksi.

Bongasin tämän virkkausohjeen jo toista vuotta sitten, ja se roikkui Ravelryn jonossa piiiiitkään. Taisin sen kerran jo poistaakin - sillä sehän olisi tietysti taidoilleni ihan liian vaativa. No ei ollut.20/2012
Lanka ja menekki Rico Designs Creative Cotton sekä tuntematon oranssi puuvillalanka, yht. 96g
Koukku 4mm, nokka ja räpylät 3mm
Silmät Hobby Point
Minun käsialallani siivistä tuli aivan liian pitkät, joten purin ne lyhyemmiksi. Kokonaispituudeksi jäi 22 riviä.


Ohje on erittäin selkeästi kirjoitettu ja sitä on helppo seurata. Ainut kritiikkini tulee valkoisesta osuudesta, joka kehoitetaan aloittamaan mustan kropan ohjeilla. No eihän siitä mitään tule: ei kahta identtisen kokoista osuutta saa sisäkkäin varsinkaan, jos toinen on täytetty. Toisin sanoen valkoisen pohjan lisäyksiä kannattaa tehdä kerran tai kaksi ohjetta enemmän ennen ohjeen riviä 7, jolloin ei turhaan tarvitse hampaat irvessä survoa Kipparin persiötä paikoilleen.

Tämän tahtiin viikonloppua kohden:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...