28.2.2012

Kerran viel...

Olen tehnyt suojuksen iTuotteelle kerran jos toisenkin, joten kolmas kerta toden sanoo. Nyt kohteena oli iPad, joka on suojapussin tarpeessa, jos sitä kuljettaa muutoin kuin läppärirepun pehmustetussa taskussa. iPadissani on kyllä suojakansi, mutta se ei pysy liikkuvassa laukussa paikoillaan lainkaan.
Koska halusin tästä suojapussista paksumman kuin puhelinpussista, pidin langan kaksinkerroin. Tuloksena olikin mukavan paksu ja napakka kotelo.5/2012
iCover 3.0
Lanka ja menekki Kilafors Superwash, 151g
Koukku 5mm

*****

Täytyy sanoa, että olen kovasti tykästynyt tähän lankaan. Ostin tätä sisäisen sulovilénini yllyttämänä taannoin kilon säkillisen Lankamaailmasta tietämättä, mitä siitä tehdä. Epäonninen kohtaaminen liian pienten puikkojen kanssa löi lankaan negatiivisen leiman aivan suotta, ja vasta tikuttaessani koiralleni takkia huomasin, miten miellyttävää neulottavaa lanka onkaan! Jos langasta voi käyttää termiä nöyrä, itsestään ääntä pitämätön työmyyrä, tämä on juuri sitä. Alan pikkuhiljaa kallistua sille kannalle, että tätä lankaa tulee olla aina varastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...