14.11.2010

Terveisiä takapajulasta

Matkustin eilen lapseni kanssa bussilla Helsingin keskustaan. Siinä matkan aikana aloin pikkuhiljaa kiinnittää huomiota takanani istuvien naisten keskusteluun. En ole varma mistä tarina alkoi, mutta kun toinen osapuoli sai vauhtia omaan saarnaansa, myös volyymi kasvoi. En tiedä, kuka häntä oli loukannut tai miten, mutta hän oli kovin tuohtunut niistä homoista ja niiden homojen seksielämästä. Tässä puhetulvassa käytiin läpi Päivi Räsäsen marttyyrin asema, Totuuden polkeminen (kyllä, kapiteeli oli kuultavissa) ja se, miten homous on sairasta.


Puhekumppaninsa avuliaalla myöntelemisellä tämä saarnarouva piiskasi itsensä kohtalaisen hienoon hurmokseen ja kovin tietäväisesti selitti, että ihmiset saavat tietysti rakastaa toisiaan, mutta miehet ei. Lisäksi miehet kun on seksuaalisia olentoja, niin niille se pidättäytyminen on niin vaikeaa, tulee niitä raiskauksia ja muuta, sinne peräsuoleen raiskataan niin. Opin myös, että lapsen pitää kasvaa miehen ja naisen kanssa, siinä oikeassa perheessä, kun eihän miehet osaa kasvattaa lapsia. Eikä naisetkaan, ei siitä mitään tule että on niitä yksinhuoltajia kun sitten se miehen malli puuttuu, ja kyllä sen huomaa kun uutisia katsoo.

Tämä valistuksen määrä oli niin ylitsevuotava, että purin itseäni poskeen pidättäytyäkseni nauramasta. Toisaalta olin täydellisen äimistynyt saarnaajan logiikasta; hänen argumenttinsa mukaan a) miehet eivät ole ihmisiä, b) homoseksuaalin miehen seksistä pidättäytyminen aiheuttaa sen, että naisia raiskataan enemmän (öh...) ja c) ydinperhe pelastaa maailman. Joskus on vaikeaa muistaa, millä aikakaudella elämme.

Hienoisen huvittavaa oli myös se, että nämä irstaiden homojen sairasta seksielämää paheksuvat äm... anteeksi, keski-iän ylittäneet naiset kävivät kovin suurella huolella yksityiskohtaisesti läpi mm. sitä peräsuoleen raiskaamista. Kovin on kiinnostavaa toisten seksielämä, kun sitä pitää niin nautinnolla ruotia. Onneksi lapseni oli kiinnostunut ohiajavista ratikoista takanamme käytävän keskustelun sijaan, olisin ehkä muuten saattanut vienosti rouville jotain huomauttaa.

3 kommenttia:

 1. Tuo se on aina niin ihmeellistä, kuinka se homojen seksielämä kiinnostaa paatuneitakin homokammoisia. Se on vissiin niin syntisen kiinnostavaa se muna perseessä, ettei se vaan lakkaa kiinnostamasta. Eipä sillä, että moista aktiviteettiä edes kaikki homot harrastais, mutta sehän ei ole tärkeintä.

  Onneksi en istunut noiden tätien lähellä. Ois verenpainetta koeteltu.

  VastaaPoista
 2. Minä aloin hihittää jo siinä istuessani, eikä edes haitannut vaikka olisi huomattu.

  Puolisoni tuossa totesikin, että suurelle yleisölle naista ja miestä ajatellessa tuloksena on romantiikka ja rakkaus, mutta mies ja mies on automaattisesti peniksen pumppausta anukseen. Aika rajoittunutta, etten sanoisi...

  VastaaPoista
 3. Niinpä niin... ihana tää meidän suvaitsevainen yhteiskuntamme;)

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...