28.4.2010

Pitsiäpitsiä

Neulominen on siitä vinkeä juttu, että aina on jotain lahjottavaa. Toisaalta silloin voi tehdä erilaisia juttuja, eikä tarvitse miettiä mihin ne kotona mahtuisivat. Plus että itse tehtyä vaan on kiva antaa lahjaksi. :)


Leskenlehti by Cairbre (Ulla 1/06)
Lanka ja menekki Teetee Aurea 3 kerää (150g)
Puikot 6.00mm


Jos olisin ollut fiksu, olisin valinnut napakamman langan ja vähän pienemmät puikot, kuvio ei nyt erotu kunnolla eikä huivi meinannut pitää muotoaan. Toisaalta tässä tapauksessa muoto on toissijainen ja tuntu ensisijainen: huivi meni lahjaksi äidilleni, ja hänellä on äärimmäisen herkkä kaulan alue, ja langan on oltava ekstrapehmeää. Ja sitähän tämä 50/50 baby alpaca/silkki on!

*****

Muistatteko Persikkavaahto-kokeiluni? No eihän siitä tullut mitään, mössykkä oli liian iso ja löysä ja tyhmän mallinen ja muotoinen ja kuvioinen ja kaikella mahdollisella tavalla ei-minä. Joten purkasin langan ja päätin aloittaa homman alusta.

Grace Lace by Elizabeth Eisenstein
Lanka ja menekki Noro Silk Garden Lite, 63g
Puikot 3,5 ja 5,5

2 kommenttia:

  1. hienoja! Ihan niin että mietin pitäiskö mun antaa taas mahdollisuus neulomiselle..

    VastaaPoista
  2. Anna ihmeessä, se on varsin mukavaa puuhaa. Tai jollei muuta, niin neulotut tiskirätit ovat helppoja ja nopeita töitä, ja lisäksi ekologisia ja käytännöllisiä. Ja sopivat vaikka lahjoiksi. :P

    VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...