12.2.2013

On sitä jotain tullut tehtyäkin...

Ohopsan, onpas tämä jäänyt huonolle hoidolle! Joulukuisen valmistumisen jälkeen olen ollut töissä, pyörittänyt puolison tapaturman vuoksi hieman keikahtanutta kotia, ja koittanut totutella opiskelujen jälkeiseen elämään. Mutta olenhan minä neulonutkin, toki. Koiran uusi takki on nappeja vaille valmis (ollut jo kohta kuukauden), mutta nämä lapsen sukat sain sentään esille asti.

1/2013
Lapsen sukat
Lanka ja menekki Käsinvärjätty Viking Vilma, 65g
Puikot 3,25mm

Lanka oli uusi tuttavuus. Vikingiä olen toki neulonut ennenkin, mutta Vilma on mukavan pehmoista ja sileää neulottavaa. Aavistuksen sälöytyy, mutta ei häiritsevästi. Lanka on erään Facebookin Lankahamsterit-ryhmän jäsenen käsinvärjäämää, ja varsin hauskan näköistä. Kerästä jäi sen verran yli, että saan siitä testattua jo kotvan odottanutta Broken Seed Stitch -mallia yhdessä ystävän lahjoittaman valkoisen sukkalangan kera. 

Otan muuten nyt ensimmäistä kertaa osaa Ravelry-haasteeseen. Tuppaan jumittamaan vanhoihin, hyväksi havaittuihin pipomalleihin, joten lähdin mukaan 12 hats in 2013 -ryhmään. Ideana on siis neuloa kaksitoista pipaa, mieluiten kaikki erilaisia. Ensimmäinen pipo on jo tuloillaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...