31.3.2012

Luomus

Vierailimme tänään koko perheen voimin Luonnontieteellisessä museossa. Paikka on varsin tuttu ja siellä tulee vierailtua useamman kerran vuodessa - kas kun lapsi on niin hyvin kasvatettu, että valitsee esim. elokuvan sijaan käynnin Luonnontieteellisessä. Edellisestä kuvauskerrasta on kuitenkin aikaa varsin reilusti, joten otin kameran mukaan aikomuksenani muistella, miten sitä käytettiinkään.

Postauksen otsikko viittaa paitsi Luonnontieteellisen internet-osoitteeseen, myös kuvankäsittelyohjelmani uusiin nappeihin. Äidillä on taas uusi lelu.

Löytyy mm. cinematoscope-versio:Polaroid-kuvia:

Vinjetti-look sekä Michael Ortonin tekniikkaa imitoiva muokkaus.On itse asiassa ihan mainiota katsoa, miten koko kuvan tunnelma muuttuu muokkauksen myötä. Toki heitossa "lahjattomat käyttää Photoshopia" on vinha perä, toisaalta taas valokuvia on muokattu niin kauan, kun niitä on osattu tehdä. Minulle kuvaaminen on vain (valitettavasti turhan vähälle huomiolle jäänyt) harrastus, ja suurimmat kiksini saan aukon ja valotuksen kanssa kikkaillessa - vaikken niistäkään mitään ymmärrä. 

No, vaikka muokkauksilla leikkiminen onkin kivaa, oli reissun pääpointti tämä:
Olipa taas mukavaa!

"Isi varo, dinosaurus syö sulta pään!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...