15.2.2010

Kevättä ilmassa...?

Parin viikon vääntämiseni sai aikaan tulosta.


Haruha-kämmekkäät by Kristel Nyberg (Ulla 2/06)
Lanka ja menekki Novita Wool ~40g
Puikot 3.00 ebenholz

Oli jotenkin suunnattoman tyydyttävä tunne huomata ymmärtävänsä neulekaaviota. En tiedä yhtään, onko tämä ohje helppo vai vaikea, mutta tämänhetkisille taidoilleni sanoisin, jotta kohtalainen. Ohje oli oltava koko ajan nenän edessä, mutta varsinkin toinen kämmekäs edistyi varsin mukavalla vauhdilla.

Sain kämmekkäistä sen verran itsevarmuutta, että uskallan seuraavaksi kokeilla pitsihuivia. *huuu* :D

6 kommenttia:

 1. Hienot kämmekkäät! :)

  Mullakin tulee tulppaaneista kevät mieleen, ja itse asiassa tämän talven jälkeen kevät on oikein tervetullut! Lumi ja kunnollinen talvi on ihanaa, mutta kaikella on aikansa ;D

  VastaaPoista
 2. Tosi nätisti sopivat nuo verhot ja pöytäliina kämppiksiksi keskenään :)

  Ja hienot kämmekkäät väänsit! Minulla on ollut sinusta lila-keltainen-vihreä-ruskea mielikuva, niin tuo punainen väri yllätti. Hassua ja aivan epäloogista, koska emme tunne toisiamme enkä tiedä, vaikka koko kotisi ja vaatekaappisi olisi punainen (tai no, keittiötä lukuunottamatta...).

  Aurinkoisia talvipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Nina, et sinä kovin väärässä ole ollut. Minähän en ole vuosiin käyttänyt mitään väriä, ja oikeastaan vasta lapsen syntymän jälkeen olen alkanut lisätä näkyviin muutakin kuin mustaa. Viimeisen puolen vuoden aikana ole viehtynyt kovasti oranssiin, ruskeaan, vihreään (en edes pidä vihreästä...) ja murrettuun harmaaseen - maanläheisiin väreihin toisin sanoen. Punaista minulla ei ole yhtään, ei edes enää noita kämmekkäitä, sillä lahjoitin ne opiskelukaverilleni. Oma mieli ei kestä tietoisuutta kahdesta virheestä. :P

  VastaaPoista
 4. Mistä marketista löytyy noin ihania verhoja? Minäkin olen huomannut muutoksen värimaailmassasi :)

  VastaaPoista
 5. Nuo on ihan Kodin Ykkösen omaa merkkiä, Annoa. Paketissa on kaksi lyhykäistä, 90cm leveää verhoa, tankokuja on valmiina. Saanee myös Anttilasta, samaa firmaa kun ovat.

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...