13.12.2009

Onks mopoo näkyny?

Olen hurahtanut neulomiseen. Vuosi sitten kokeilin virkkaamista, mutta se on jotenkin tylsää ja nahkeaa (kun pitää sitä virkattavaa kappaletta lähmätä kädessä koko ajan), mutta puikkojen kanssa sohlaaminen on varsin kivaa.

Aloitin liki nollasta eli mahdollisimman helpoista jutuista: ainaoikeaa, pitkillä puikoilla ja rinkuloilla, metallilla, muovilla, bambulla ja ebenholzilla. Patjansuojus lapselle Huopasesta, Baktus OnLine keltavioletista aloevera-jojobaöljy-e-vitamiinilangasta ja eriparisukat sinisävyisestä vastaavasta. Eilen ostin viisi kerää lisää lankaa, ja nyt on pyöröpuikoilla Möbius suljettuna turkkilaisena. Suunnitelmissa on vielä vaikka mitä, ja uusia puikkojakin pitäisi varmaan ostaa.

Niin että jos näette semmoisen mopon, hypätkää pois alta. Se ei taida pysähtyä vielä hyvään aikaan.

4 kommenttia:

 1. ei se tännekään kaarra, nimim ainakin jätesäkillinen lankaa ja puolivalmiita töitä, ja kädet niin rikki ettei kärsi paljoa neuloa ;)

  VastaaPoista
 2. Tuossa vuosi sitten, jäädessäni sairaslomalle mahan kanssa sain minäkin kokea mitä se "pakkoneuloosi" on. Kun ei ollut muuta tekemistä kuin istua sohvalla, tuli käsistä yhtä sun toista. Kovasti odotan että saan jouluprojektit pois käsistäni, eBayn kautta tilattu bambupuikko-setti houkuttelee kaapissa...

  VastaaPoista
 3. Ei, tuo mopo ei pysähdy. Mutta hyvä hurahdus silti :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyl kauhea tauti tuo neulekärpäsen purema. Siinä vaiheessa kun olohuoneeseen pitää hankkia kokonainen hylly jotta langat mahtuu jonnekin talteen, on peli jo menetetty... :P

  Hyvät joulut!

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...