6.2.2014

Lämmöllä, lämmittäen

Olen tainnut joskus jossain mainitakin pariin otteeseen, että tykkään tehdä vauvaneuleita. Ensinnäkin ne ovat nopeita, syövät vähänlaisesti lankaa ja ovat - no - aika söpöjä. Lisäksi ne ovat simppeli mutta kuitenkin käytännöllinen lahja muistaa uuden vauvan vanhempia.


Aviatrix again...

...and again
2-3/2014
Aviatrix by Justine Turner (RavLink)
Lanka ja menekki Novita wool, Hjertegarn Lima ja Novita Huopanen mix, 30g ja 30g
Puikot 3,5mm ja 4mm

Aviatrix on loistava vauvaneule. Väreillä saa leikiteltyä ulkomuodon aina uudenlaiseksi, simppeli suunnittelu on yksinkertainen mutta kaunis, ja napakasti päähän istuva pipo on jokaisen vauvan vakiovaruste. Ainakin Suomessa. Aviatrixeja voisin tehtailla ihan ilokseni.4/2014
African Flower Blanket
Lanka Rico Design Creative Cotton, menekki noin 680g
Koukku 4mm

...sitten ovat ne työt, joita tekee ilolla, lämmöllä ja rakkaudella, ja jotka ovat menossa juuri sille tietylle perheelle. Tällä peitolla on minulle merkitys, ja tiedän vastaanottajan ymmärtävän sen. Ja juuri siksi se on niin tärkeä. 


Vuoritin peiton fleecellä, jotta siitä tulisi vähän monikäyttöisempi. Värimaailma lipsahti slaavilaisen puolelle, mikä ei minua haittaa laisinkaan. Toivottavasti vastaanottajakin tykkää. Peiton paino on kaikkinensa 818g. 

2 kommenttia:

  1. Ihana slaavilainen peitto! Aviatrixia en ole koskaan nuelonutkaan. Ja näyttää siltä ettei ole koskaan enää tarvettakaan. Pitäisi hankkia lisääntyvämpi tuttavapiiri ;)

    VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...