26.11.2012

Kaulanlämmikettä, osa II

Neuloin liki kaksi vuotta sitten lapselleni kaulurin. Väri oli kiva ja pituuttakin sopivasti, mutta lanka teki tepposet ja kutitti. Lopputuloshan oli tietysti se, että vekotin jäi täysin käyttämättä, poislukien äidin flunssat. Varsinainen käyttäjä kieltäytyi kategorisesti vetämästä tuubia päänsä yli, ja rehellisyyden nimissä on todettava, että kyllähän se lanka minuakin kutittaa.

Kaulaneuroosini ei kuitenkaan ole helpottanut, joten lämmikettä oli lapsen saatava. Päätin sitten repäistä ja ostaa ehdottomasti pehmoista, kutittamatonta mutta lämmintä lankaa. Mikään tavallinen reumalanka ei tietysti lapselle kelpaa, erikoislankaa on sen oltava. Opossumilanka kuulosti tarpeeksi mielenkiintoiselta, joten sitä sitten.

27/2012
Hugo by Kristel Nyberg (Ulla 03/08)
Lanka ja menekki Zealana Kauri Fingering (merino/opossumi/silkki), yht 71g
Puikot 2,75mm

Ihanaa lankaa! Ihanaa neulottavaa, ihanan lämmintä (ihanan hintaista myös). Kuva ja yhdistelmä vääristää värejä aika lailla, sillä turkoosi syö vihreän sävyt pois aika tehokkaasti. Mutta kiva siitä tuli, minä tykkään. :)

2 kommenttia:

 1. Opossumia?! Kuulosti todellakin niin mielenkiintoiselta, että oli pakko heti googletella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös!
   Tuo on uusiseelantiltaista lankaa, löytyy sekä fingeringinä että hieman paksumpana. Ostin Hakaniemen Hallin Vihreästä Vyydistä, putiikinpitäjä itse on lankaan vallan tykästynyt. Opossumithan ovat citykaniriesa potenssiin tuhat, joten tämän langan käyttöä voi perustella luonnonsuojelullisilla syilläkin. ;)

   Poista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...