11.10.2009

SyksyKuvaaminen on jäänyt viime aikoina harmittavan vähälle. Osin syynä on hyvän putken puute, osin ajanpuute, suurimmilta osin kuitenkin laiskuus. Tänään huomasin, miten paljon se harjoituksen puute vaikuttaa, sillä tuntui, etten millään saa mitään otetta mistään. Kirkas auringonpaiste vaikeutti tilannetta omalta osaltaan, sillä en vieläkään oikein osaa käyttää kamerani säätöjä kunnolla.
No, mitäpä tuosta. Sai sieltä lenkiltä pari näpsyä talteen kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Sinulla on lahja, aivan mahtavia kuvia! Harmi vaan, etteivät lapset ole yhtä aloillaan kuin marjat ja muut :)

    Ja toi on totta, mitä ihmeellisimpiä pyöräviritelmiä näkyy. Eräänä päivänä katselin melko kauhistuneena voimakkaasti vetävää koiraa, pyöräilevää äitiä ja tarakalla (istuimessa tosin) istuvaa lasta. Äidillä oli täysi työ pysytellä koiran kanssa pystyssä ja lapsi oli ehkä vuoden ikäinen, hieman allekin.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kehuista. Huomaan tulevani äitiini; taannoin kiusasimme äitiämme siitä, että hän kuvaili puolukan- ja mustikanvarpuja rullatolkulla. Nyt teen itse samaa, sillä kasveissa on vain jotain kiehtovaa...

    Minusta on tullut opintojeni myötä natsi pyöräilyn suhteen. Tekee suunnattoman pahaa nähdä pieniä lapsia liikenteessä ilman kypärää, tuota liki ilmaista henkivakuutusta. Sen jälkeen kun on nähnyt ja pyöräilytapaturmassa vammautuneita ihmisiä ja toiminut heidän kanssaan, ei voi käsittää miksei sitä kypärää käytetä. Surullista.

    VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...