28.6.2008

Lisää ukkosta

Viikon ajan on satanut ja ukostanut. Rakastan ukkosta, joten en valita - vaikkakin pojalla meinaa vähän pää levitä kun en kaatosateeseen ja rakeiden sekaan viitsi lähteä leikkimään.


Joskus haluan vielä matkustaa jonnekin tropiikkiin katselemaan monsuuniukkosia... *huoh*

5 kommenttia:

 1. Joo ukkosta on riittänyt. Itse en siitä tykkää (kerran jäin ukkosmyrskyn keskelle ulos lasten kanssa) mutta en pelkääkään jos saan sisällä olla. Hienoa, että sinä osaat nauttia ukkosesta! Komea kuva!

  VastaaPoista
 2. Olen miettinyt, että kuinkahan moni maalla asuva rakastaa ukkosta?
  Kun on nähnyt puiden kaatuvan talon päälle ja kipinöiden syöksyvän pistorasioista, ei oikein voi rakastaa.
  Kunnioittaa kyllä.

  VastaaPoista
 3. Ukkoskuuroja riittää täälläkin tämän tästä. Tykkään kyllä katsella salamointia ja synkkiä pilviä, mutta ärsyttävää olla jatkuvasti repimässä johtoja irti ukkosen ajaksi. Eikä tuhoilta olla täysin vältytty varotoimistakaan huolimatta. Päätäkin usein alkaa särkeä, kun on ukkosta ilmassa.

  Savustuspusseja näkyy täällä ainakin vielä kaupoissa olevan ja valkosipulien savustus onnistuu niissäkin. Poista sipuleista uloin kuorikerros ja sulje ne savustuspussiin. Laita pussi 275-300-asteisen uunin pohjalle niin, että pussin puruosa on pohjaa vasten. Kypsennä puoli tuntia ja ota pussi uunista. Anna sipuleiden jäähtyä vielä haaleiksi ennen pussin avaamista.

  VastaaPoista
 4. HP, noita kuvia olisi voinut viime viikolla räpsiä vaikka kuinka, mutta valitettavasti ne eivät kaksiulotteisina näytä yhtä komeilta kuin livenä...

  Anonyymi, asuin lapsuuteni järven rannalla harvaan asutulla omakotitaloalueella, eli ihan urbaani citylapsi en ole. Parasta ukkosissa silloin oli istua ovenraossa ja katsoa miten salamat pyörivät järven yllä.

  Siihen rakkauteen liittyy kunnioitus ja nöyryys, sillä aika pieniä me ihmiset olemme luonnon edessä.

  Kmsu, kiitokset vinkeistä, pitää tarkkailla kaupan hyllyjä! :)

  VastaaPoista
 5. Ukkonen on minustakin tosi hieno, mutta kaupungissa se ei näytä miltään. Mummolassa oli aina jännää istua keittiön ikkunan äärellä ja katsella pitkälle yöhön kun jyrisi ja salamoi :)

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, sana on vapaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...